dimarts, 29 d’octubre del 2013

Trobada blocaire a Barcelona

A l'anterior trobada que es va fer a Saragossa no vaig poder anar, així que aquest no me la volia perdre!

Hem estat preparant amb molta il·lusió i entusiasme aquesta trobada, i posant cadascun de nosaltres el seu granet de sorra per a que tot anés molt bé i les nostres "convidades" es sentissin com a casa.

Dissabte finalment, va arribar el dia tan esperat i la festa va començar a l'estació de Sants. Per començar, el  Miquel ens va portar els seus exquisits i immillorables macarons. Gràcies Mestre!



Aquí, falten Mònica i Margot, que es van incorporar al restaurant.


Aquí teniu la revista que va prepara Neus, per si us interessa la ruta, on vam fer l'aperitiu, dinar i la llista de les empreses col·laboradores.


Ara si, ja estem tots en el restaurant. La sorpresa final de mà de la Sílvia, va ser la presència d' Ada Parellada   que va tenir l'amabilitat de venir al restaurant i vam poder xerrar una estona amb ella.


Agrair molt especialment a les empreses que han col·laborat en la trobada no només per als productes que ens han obsequiat, sinó també per la seva bona acollida i respostes tan ràpides quan els hi vam proposar. Gràcies a totes!

Chocolate Nestlé Postres. Ens va obsequiar amb un lot de xocolates per Postres de les seves tres varietats, blanc, negre i intens i la seva magnífica fondue.

La Lechera Nestlé. Ens va regalar un pot gran de llet condensada, dolç de llet i llet evaporada Ideal.

Castey. Ens va obsequiar amb: planxa, wok, paella i una cassola que vam sortejar entre els assistents.

Le creusetUn lot en diferents productes, però que veureu més endavant i un val descompte per tots els assistents.

La MoianesaPaquet de macarrons per a cada assistent.

ElmaDues envasadores al buit que vam sortejar entre els assistents.


Milers de gràcies a Pep Nogué  que ens va donar una mostra per a cadascun de:


  • Can BechUnes exquisides salses de fruites de diferents sabors per acompanyar els formatges.
  • KeksUnes cerveses artesanals de fajol i una varietat de cervesa negra de cafè, llet i cacau.


BonpreuEns va preparar un lot amb productes de la seva marca: Oli d'oliva extra, olives negres d'Aragó, bonítol, preparat d'arròs negre, espàrrecs blancs i galetes de pasta de full.

SirventEns ha ofert una crema de torró de Xixona, que es llençarà al mercat properament i que hem tingut el privilegi de ser els primers en tenir-la.

Casa TarradellasEns va regalar les bosses pel transport i un plat de servir pizza.

Editorial Planeta. Ens va donar un exemplar del llibre de la nostra estimada amiga i blocaire " La Cocina de Dolorss Mateu".

Qsetes. Ens va regalar un davantal personalitzar com record de la trobada.


La Generalitat de Catalunya, ens ha proporcionat un exemplar amb les Denominacions d'origen de Catalunya i un receptari de cuina catalana.



Donar les gràcies també al Mercat de la Princesa i al restaurant Senyor Parellada per la seva bona acollida.


Moltes, moltes gràcies a tots i sobre tot a les que veníeu de tant lluny i que vàreu  fer l'esforç per estar tots junts a Barcelona.

Ens queda un record preciós del dia i amb ganes de tornar a trobar-nos de nou.


I finalment, la llista de tots els assistents:


Beatriz de Sin salir de mi cocina i Virginia Sweet & Sour, no van poder assistir, però van estar molt presents amb nosaltres!

Gràcies a Neus, Miquel, Silvia i Dolores, per fer les fotos i cedir-nos-les

7 comentaris:

  1. Vecinaaaa.... i el que hem rigut??? i aquesta setmana que?? que fem?? despres de veurens cada dia i ara res de res ...no pot ser alguna cosa falla jajaja

    Un plaer treballar al teu costat

    Un petonet

    ResponElimina
  2. Un dia inolvidable !!! Ara em de pensar en el proper sarao!!! Petonets

    ResponElimina
  3. Companya de taula quin dinar que vàrem tenir!!!!!! Ha estat tot un plaer compartir amb tu aquesta estona, espero que la propera no trigui.
    Un petonàs

    ResponElimina
  4. Oh quina llastima, m'hauria agradat venir! A la propera... petons!

    ResponElimina
  5. Com diu la Neus, aquesta semana semblarà que estèu de vacances

    Muas

    ResponElimina
  6. fue brutal los dias previos y el dia esperado fue magnifico todo salio de categoria.Muchas gracias por tu enorme implicacion y por dejarnos su casa de almacen clandestino jaja
    hasta la proxima
    petons

    ResponElimina
  7. Leo en el comentario de Miguel lo mucho que trabajasteis pero salio un dia perfecto, gracias¡¡
    Ya tengo ganicas de otro encuentro con gente tan maja. petons

    ResponElimina