Uns palets de mostassa de gerds i alfàbrega, ideals per fer un aperitiu. Comences i costa parar. Us animeu a preparar-los? Són molt fàcils i ràpids de fer!
Ingredients:
70 grams de mantega pomada
100 grams de farina
1 pessic de sal
1 ou
1 c/c de llevat
1 pessic de sal
3 c/p mostassa de gerds i alfàbrega
Colorant rosa
Preparació:
Pre escalfar el forn a 180º.
En un bol, barrejar la farina, sal i llevat i tamisar.
Barrejar la mantega pomada amb la mostassa. Afegir l'ou batut i una punta de colorant i tornar a barrejar.
Afegir la barreja de farina. Incorporar bé tots els ingredients i posar en una màniga pastissera. Fer tires i coure uns 15 minuts, fins que comencin a daurar-se pels costats. Retirar i deixar refredar sobre una reixeta.
OOOOOOOOhhhhhhh Eri m'encanten!!!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaChulísima la receta!! Me encanta de la forma como se te ha quedado y encima la fotografía es genial!
ResponEliminaJooo Eri, me has dejado con la boca abierta..me han encantado
ResponEliminaBss
M'has donat una bona idea amb aquests palets, excelents per l'aperitiu, encara que també han de servir per acompanyar algún àpat.
ResponEliminaQueden molt macos.
Petons.
Ha quedat molt bonic i ha de estar bonissim.
ResponEliminaSalutacions.
Kui_Netes
Quin color més maco que tenen Eri, i com m'agrada la presentació.
ResponEliminaUn petonet
Una kukada
ResponEliminaMuas
La mostaza de gerds i alfàbrega.... se compra o se tiene que hacer?
ResponElimina