Un aperitiu deliciós que us convido a feu si us agrada el foie. Jo he canviat només la sal de vi per sal de xocolata. Aquesta recepta és del Miquel que va versionar la recepta de la Judith.
Espero que us
agradi!
Ingredients:
Mató
Mel
Ceba cruixent
Foie
Sal de vi / Sal de xocolata
Preparació:
·
Posar el foie una mica al
congelador per que es puguin fer millor els encenalls.
·
Posem a la cullera, una
mica de mató amb un fil de mel. A continuació una mica de cruixent de ceba. Al
damunt uns encenalls de foie que haurem tret del congelador i l'haurem ratllat amb un ratllador, i finalitzem amb unes escames de sal de xocolata.
·
Preparar i servir al
moment.
Bon profit!
Quan ho he llegit he pensat amb les 3 receptes d'ahir i aquesta ja te 4 el Miquel per tastar pero noooo...que aquesta es seva jajaja.
ResponSuprimeixQuine classe més bona ahir...va ser magistral.
Ala vecina me voy a por ellos!!! oe...a por ellos oe!!!
UN petonet
Sal de xocolata...??? mmmm! això amb el mató ha de ser un vici! I al foie, les escames de sal sempre li queden molt bé, el vesteixen, oi? ;-) Excel·lent proposta. Petons
ResponSuprimeixLa meva relació amb el foie no es gaire bona, però m'atreviría a tastar-la. Encara em queda una mica de sal de xocolata.
ResponSuprimeixPetons.
Un bocado exquisito!!!. la mezcla superior!. besos
ResponSuprimeixcon la sal de chocolate debe ser la repera de bueno,buena idea Eri,desde que la publico la Judith cada uno le añadimos algo nuevo y asi es una version que cada vez se hace mas atractiva
ResponSuprimeixGracias por el enlace
Buenos tambien me voy a por ellos,veremos que saldra hoy
peto
Que meravella de cullera!!! I aquest toc de sal de xocolata (que no he provat mai) em tempta molt.
ResponSuprimeixQue rico, Elena, menuda combinación, seguro que atómica, me pido una cucharita.
ResponSuprimeixMe tienes que explicar como haces las virutas ¿con un rallador? cuenta, cuenta
besitos y no trabajéis mucho
Buf! que bones han d´estar aquestes culleretes!!! no se si amb una n´hi haurà prou!! la sal de xocolata genial:) Petonet
ResponSuprimeixM'agada la idea de portar aquestes postres en un plat salat d'aperitiu. La combinació ha de resultar excel·lent!
ResponSuprimeixMenuda combinación! Todo lo que lleva me gusta! Saludos.
ResponSuprimeixQuina proposta tan bona, ràpida, fàcil de fer i vistosa!
ResponSuprimeixLa sal de xocolata??? això ho haig de tastar!
Marta
Molt be Eri, m'agrada i molt ben presentat.
ResponSuprimeixTres genis versionant. Molt bona idea i exel·lent presentació
ResponSuprimeixQue bona!! jo hi hauré de posar sal normal, però segur que ens agradarà igual!!!
ResponSuprimeixpetonets
Menuda delicia de bocado. una mezcla insuperable.
ResponSuprimeixBesos
La combinació de sabors ha de ser extraordinària. Acabo de saber que al mercat hi ha sal de vi o de xocolata. Avui ja me'n puc anar a dormir tranquil·la. M'encantaria tastar-ho. Quina bona pinta que té!
ResponSuprimeixUna abraçada!
m'encanta el contrast dolç salat d'aquest plat. Jo saps quin aperitiu faig molt, un croisanet farcit de mermelada, paté i ceba fregida, s'hi assembla molt...i vooolaa!! Jejej petons
ResponSuprimeixSencillamente...exquisito.
ResponSuprimeixBesets
Eri, sublime receta, me ha encantado este bocado y sal de chocolate??? estoy babeando...
ResponSuprimeixBss
Un aperitiu molt bò i que no necessita engegar el foc...me´l apunte.
ResponSuprimeixQué cuharas más apetitosas, con yu permiso me llevo una para el camino.
ResponSuprimeixBesets.
Una unió de dols i salat extraordinària
ResponSuprimeixPetons
És la primera vegada que veig la sal de xocolata.
ResponSuprimeixM'he aficionat a la ceba cruixent, l'altre dia la vaig posar a la pasta, que portava ricotta, i ens va agradar molt.
Una altra recepta amb mató, ens la deixes pel Memòries?????????????
Petonets i bon cap de setmana.
Esta es una de esas cucharitas que cuando las tienes delante se te hacen irresistibles, la boca empieza ha hacer agua y uno está deseando probarlas...
ResponSuprimeixAbrazos y bon cap de setmana
(Ya probé el chocolate ¡Muchas gracias!)
Quina imaginació amb el mató. Fantàstica cullera!
ResponSuprimeixBon cap de setmana,
Nani
queden bones, oi??? m'encanta veure les diverses opcions que podem fer d'una mateixa recepta!!! ;P moltes gràcies per l'enllaç. petonets (PD: podries deixar l'enllaç també per Memòries, no???? ;))
ResponSuprimeixEncara que el foie no m'agrada gaire, he de dir que presentat així fa patxoca.
ResponSuprimeixEl domingo ya tengo aperitivo me parece toda una exquisitez.
ResponSuprimeixSaludos
Una cullereta estupenda!!! m´encantan tots els ingredients que has ficat.... es deu fondre tot a la boca.. Deliciós. Petons,
ResponSuprimeixMe gusta mucho tu propuesta. Además, creo que no te conocía. Me encantan las propuestas saladas.
ResponSuprimeix