dissabte, 28 d’abril del 2012

Tres sabors Tres Textures per Terecetario


La Tere del bloc Terecetario està de concurs per l’aniversari del seu primer any del bloc. Demà acaba el termini de presentació de les receptes, però encara hi esteu a temps si voleu participar!

Veureu que a las bases del concurs, el que ens demana la Tere és que hi hagi d’alguna manera, com vulguem una T reflectida a la recepta.

Jo he fet una mousse de Tres Sabors i Tres Textures: galeta, iogurt i gerds. La T l’he feta amb xocolata!

Espero que us agradi!


Ingredients per a 4 unitats d’un cèrcol de 8cm:
90 grams de galetes tipus Digestive
40 grams de mantega sense sucre
30 grams de perles de xocolata
2 iogurts grecs
60 grams de sucre (o al gust)
200 ml de nata de 35%MG
2 fulles de gelatina
Gerds
Decoració:
Xocolata negre “Nestlé Postres”.
Cacau pur en pols



Preparació:

·         Posem al voltant del cèrcol acetat i el lliguem ben pressionat amb celo. Retirem el cèrcol i repetim l’operació amb els altres tres.

·         Fonem la mantega, triturem les galetes fins deixar-les pols. Ho barregem amb les perles de la xocolata. Deixem a la nevera.
·         Posem els cèrcols de l’acetat al damunt d’una safata i anem omplint-los amb la barreja. Aixafem amb una cullera fins que quedin plans.
·         Posem la gelatina a refredar amb aigua (uns 10 minuts).
·         En un bol barregem els iogurts i el sucre. Muntem la nata. Posem la gelatina escorreguda i ½ c/s d’aigua al microones 2 o 3 segons fins que es desfaci. L’afegim als iogurts. Afegim la nata amb moviments suaus a la barreja.
·         Ho posem en una màniga pastissera a la nevera un mínim de 4 hores.
·         Omplim els cèrcols de la mousse i tornem a deixar en refrigeració. Millor tota la nit.
·         Retirem els pastissets i traiem el celo. Per treure’l el millor és tallar amb unes tisores petites de punta fina on hi ha la juntura del celo. Si cal allisem una mica la mousse amb una espàtula.
·         Empolvorem amb cacau en pols i afegim els gerds. Portem a la nevera.
·         Mentre, preparem la decoració de xocolata: Fonem la xocolata al bany maria o al microones.
·         Quan la xocolata hagi perdut temperatura la posem en una màniga pastissera i anem fent els nostres dibuixos al damunt de paper vegetal o acetat i posem a la nevera. Si voleu que es solidifiqui més ràpid, poseu unes hores abans l’acetat o el paper vegetal a la nevera.
·         Posem al damunt del pastisset i ja podem servir.




Bon profit!

33 comentaris:

  1. Carai, quina bona pinta que te!!!:)
    petons, espero la teva visita

    ResponElimina
  2. Es un tipus de postres que m'agrada molt, inclús fet en copa i sense base.
    Sort al concurs.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  3. Una delicia y perfecta mezcla de sabores. Mucha suerte en el concurso. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  4. Per descomptat que al teu plat de T's no li falten! :-) I bó que ha d'estar!! Per cert, tinc pendent de matar-te, encara ho recordo eh??? jajajajjaja

    Petoneeets

    ResponElimina
  5. M'agraden molt les mousse de iogurt i la combinació amb els gerds i la xocolata ha de quedar boníssima.

    ResponElimina
  6.  love the photo's.. have a fabulous delicious day!!

    ResponElimina
  7. Ooooooh!, que chulada de postre. Suerte!. un beso guapa

    ResponElimina
  8. Aquestes tres textures tenen una pinta bestial!!! petonets

    ResponElimina
  9. Aparate de rico, muchas t's, me encanta la presentacion...
    Suerte en el concurso
    Besitos

    ResponElimina
  10. té una pinta bonissima. Després de tants dies sense visitarte veig que cada vegada fas receptes mes bones!! sort en el concurs ;)

    ResponElimina
  11. Hola estimada i guapa tu

    Te ha quedat de Doble " T", amb els ingredients que porta segur que esta de Pecat Mortal, molt sort, avui, demà i sempre

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  12. Uau Eri!!!!!! que maravilla, me estáis poniendo mala con tanto dulce, besos y suerte en el concurso, besos.

    ResponElimina
  13. ¡Que postre tan tremendo!, con T te lo escribo.
    Suerte en el concurso, no pasará desapercibido por su presentación y por lo bueno que debe estar.
    Besets

    ResponElimina
  14. Uhmmmmmmmmmmm ¡Qué bueno este pastel!!!!!!!!! Una pinta fantástica con las frambuesas.
    Feliz fin de semana

    ResponElimina
  15. Un pastisset 10!, preciós. No havia vist mai, que un cop preprada la mousse es deixi a la nevera 4 hores, no es qualla?...Veus, sempre n'aprenem!. Una abraçada Eri!

    ResponElimina
  16. Hola soy nueva que rico es pastelito me duedo por aqui vale
    besos

    ResponElimina
  17. triple felicitación uno por casa sabor,fantastico Eri
    peto

    ResponElimina
  18. Que pinta tan deliciosa amiga, te quedó de cine...Besos.

    ResponElimina
  19. T'ha quedat niquelat !! La decoració amb la xocolata una passada ,

    La padrineta

    ResponElimina
  20. Deliciós! La mousse de iogurt sempre triomfa! M´has donat una idea per estalviar. Jo comprava tants motllos d´alumini com pastissets!!! Ara faré servir el cèrcol d' acetato solament..

    ResponElimina
  21. Una pinta magnífica !!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  22. Tot el que hi has posat a la recepta m'agrada i crec que el resultat final sembla molt bo.

    ResponElimina
  23. si que ens agrada, i moooolt!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  24. QUERIDA ERI,
    QUE LINDO, QUE DELÍCIA, ADORO RECEITAS QUE LEVAM IOGURTES!
    AS FOTOS ESTÃO MARAVILHOSAS E TENTADORAS!
    OBRIGADA POR SEU COMENTÁRIO EM MEU BLOG!

    PETONS ♥

    ResponElimina
  25. Molt bones aquestes postres I la presentación un 10 !! .........sort al concours:
    petons

    ResponElimina
  26. El meu fill quan ha vist la foto m´ha dit: Quan faràs aquest pastís??? Es que te molt bon gust el noi! T´ha quedat fantàstic.
    PEtons

    ResponElimina
  27. Tres textures i tres sabors, molt original.
    Petons

    ResponElimina
  28. t'ha quedat espectacular!!!!què boooo!!!petonets!

    ResponElimina
  29. Molt maca la presentació. De bo no cal dir-ho, segur que ho és.
    Bona cuina

    ResponElimina
  30. Una presentació de luxe, per una recepta tan bona!

    ResponElimina
  31. Ohhh Eri quina presentació més bonica!
    Nani

    ResponElimina
  32. Ostres Eli, aixó no te l'havia vist, m'agrada jugar amb textures, ha de quedar boníssim!!!!!!!!!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  33. Una de les combinacions de postre que més m'agraden!! de totes maneres no sempre trobo receptes que em convencin, però aquesta té super bona pinta! així que la imprimeixo, a veure si quan acabo la feina de la uni (d'aquí un parell de setmanes...)em poso a fer-lo! ja t'ho explicaré ;) petonets

    ResponElimina