Pàgines

dimecres, 9 de febrer del 2011

Torradetes d'all i oli amb sucre




Ja fa dies que no posava un tastet i en tenia ganes. Doncs bé, el d’avui és un dels meus preferits.
Només tres ingredients i podem assaborir un tastet ràpid i amb un gust deliciós...
Potser és un sacrilegi fer-li això a l’all i oli, però us recomano que no us esteu de provar-ho!

Ingredients:

Llesques de pa
All i oli (podeu fer-lo, en el meu cas l’he comprat fet)
Sucre

Preparació:
  • Damunt de les llesques de pa posem una capa d’all i oli i cobrim amb sucre.
  • Posem el forn amb funció de gratinar. Vigilar que es fan molt ràpid. Amb el meu forn en 1 minut.
  • Servim calentes.





Important que el forn no estigui calent, sinó el all i oli es desfarà i no es gratinarà.
Bon profit!



Fa un parell de dies l’Ana de Experimento en la cocina, em va atorgar el premi Stylish Blogger Award i que vull compartir amb tots vosaltres.


Em va fer molta il·lusió rebre aquest premi de mans d'ella.

Ana, muchas gracias por pensar en mi. Leerte es un placer, no solo por como explicas las recetas, sino también por el entusiasmo que le pones en todo! Este apertivo con el típico "all i oli" catalán va por ti!

54 comentaris:

  1. Esta clar que amb 3 ingredients es pot menjar mmolt be!!!
    no he tasta mai all i oli amb sucre, peró si tu dius que es bo...deu ser.
    un petonet

    ResponElimina
  2. Que diferent, i tant que ho provaré!

    ResponElimina
  3. Caram! Ets un "crac" a la cuina. Quina idea més bona. es veu que t'encanta experimentar sabors.

    ResponElimina
  4. Os3!!!!.. Et ben juro que provaré aquest tastet!!!!....
    És una idea original i diferent!!!
    M'encanta!!!
    Petonets

    ResponElimina
  5. caray mestre que aperitivo mas chulo te has sacado de debajo de la manga.Esta version asi no la habia probado nunca.La tostada con alioli y gratinado si pero con azúcar no, asi que tendre que probarla
    un peto
    miquel

    ResponElimina
  6. All,oli i sucre..???
    Eri no deixes de sorpendrem.Segur que està bonissim(no, no fins que ho probi)
    Les fotos m'encanten.
    Un peto ben fort desde cooking lovers

    ResponElimina
  7. Em sembla que no m'imagino l'all i oli amb el sucre damunt...sembla deliciós!.Gràcies per la nota sobre el forn, ho tindré en compte.A reveure

    ResponElimina
  8. Ostres!!
    Aixo es una delicatessen.
    La tinc que probar.
    Petons maca.

    ResponElimina
  9. Una barreja espectacular. Algun dia ho provaré.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  10. mmmmm noia quina coseta mes bonaaa,que en puc agafar una?? un petó

    ResponElimina
  11. Un tast que no trigarem a fer, m'ha cridat l'atenció aixó del sucre, gracies.
    Petonets

    ResponElimina
  12. Allioli amb sucre....dons si, sona a sacrilegi, pero en fem tants a la cuina q no vindrà d'aqui! :-)

    Petons,

    ResponElimina
  13. Neus,
    Oi que si? A casa agrada a tots, fins i tot també a qui no li agrada l’all i oli, Petonets,

    M. Àngels,
    Si, potser és una mica raro, però el resultat és molt bo. Si ho proves, ja veuràs que quan s’estan gratinat amb l’oloreta que surt del forn ja intueixes el que t’espera.. Petonets,

    Núria,
    No, que va! . Experimentar si que m’agrada, però aquest tastet el feien a casa des de fa molts anys.. Petonets,

    Neus,
    M’alegra que t’agradi. Ja m’explicaràs. Petons,

    Miquel,
    L’all i oli gratinat a mi m’agrada molt i si és amb bacallà més! Però amb el sucre canvia totalment el seu sabor! Es tan fàcil que es pot fer en un plis-plas! Petonets,

    Puri,
    Moltes gràcies. Si, si, dos extrems combinats amb un sabor molt especial! Petonets

    Mercè,
    Si, això del forn és important per que em va passar un cop i vaig donar-li voltes al cap per saber que nassos havia passat, si l’havia fet infinitat de vegades! I es clar, la única cosa diferent era que havia utilitzat el forn abans. Gràcies i petons!

    Margot,
    Si la fas, no se si t’agradarà, però si fessis una foto, segur que encara es veuria més deliciós... Petons,

    Nyanyels,
    Moltes gràcies. Doncs endavant! Petons,

    Agnés,
    I tant, i més d’una si vols! Petons,

    Carmen,
    Espero que us agradi! Moltes gràcies. Petons,

    ResponElimina
  14. No havia sentit mai aquesta combinació! Uau, ja tinc ganes de provar-ho perquè em sembla molt original i sorprenent... m'agradarà?

    ResponElimina
  15. Ostia... mira que m'agrada l'allioli però mai ho he provat jajaja Doncs com sempre tinc les dues coses a casa un dia m'hi poso! No m'imagino pas el gust, peor la pinta es molt bona!

    Un petó maca :)

    ResponElimina
  16. Allioli amb sucre??? mmmm...això ho he de provar de manera urgent...amb tots els sacrilegis que faig a la meva cuina, ja no vendrà d'aquí! Ja et contaré com surt! Un petó, guapa. Paula

    ResponElimina
  17. Un tastet tan ràpid i senzill de fer, i amb tan bon resultat... i tant que el tastarem!

    ResponElimina
  18. Quina recepta tan curiosa!!! em sembla molt original. L'haurem de provar.....

    ResponElimina
  19. Quin contrast, no? Mira, l'hauré de tastar perquè no m'imagino el gust que queda. No m'importa fer sacrilegis d'aquests, un plaer!
    Petonets.

    ResponElimina
  20. Aquesta convinació m'agrada! Bé falta que la provi, però tot lo que sigui juntar gustos tant diferents és divertit i original!

    ResponElimina
  21. OStres, aixó s´ha de probar, la combinació es original i diferent. I de sacrilegi cap, jo em menjo les patates xips amb xocolata..
    Ptns

    ResponElimina
  22. quina combinació! no ho hagués pensat mai!!! No sóc molt d'all i oli perquè em senta fatal, però al forn amb una miqueta de sucre potser sí, no??? molts petonets guapa

    ResponElimina
  23. que original!! no m´imagino el seu sabor, això s´ha de tastar ja que estic intrigada, molt bona recepta

    ResponElimina
  24. No se m'hauria acudit mai possar l'all-i-oli amb sucre, però si el recomanes es perque té que ser bo i original.
    Felicitats pel premi, t'el mereixes.
    Petons maca.

    ResponElimina
  25. Una altra varietat del pa amb sucre i vi...molt fàcilde fer i per picar en qualsevol moment.

    ResponElimina
  26. Ostres, quin tastet més original!! Això ho hauré de provar, que segur que és boníssim!
    Petonets,
    Sandra

    ResponElimina
  27. ¿Con azúcar? Qué original, nunca lo he probado así. Muy chula la receta

    Abrazos

    ResponElimina
  28. A fotografia está magnifica, e a receita bastante original,

    Felicidades!

    ResponElimina
  29. Hola guapa tu

    en primer lloc felicitacions pel premi/regalet, t´el mereixes , muac

    i desprès dir-te que em aquest postre me has fet venir a la memoria la meva infantessa, era el meu postre preferit,....recordo que el meu pare ens feia les torradetes ( trossos de pa de pagés) a la llar de foc,...i calentones acavades de fer.....hummm..quins records més macos, moltes gràcies, doncs fa temps que les tenia obligades....i es maco recordar...sobre tot si son molt bons moments, i aquests en son..

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  30. Diferent i original manera de pecar!, o sigui: tots a l'infern! (perquè el que està clar es que no ens estarem de tastar-ho)

    ResponElimina
  31. Sònia,
    És veritat! Som uns pecadors! Petonets,

    Gemma,
    Ains, quina por... Jo fent propaganda i igual no us agrada... Espero que en algú si!! Petonets,

    Anniki,
    Amb el sucre canvia totalment el gust. Per què saps que és all i oli, sinó... no se pas si jo encertaria el que porta! Petonets,

    Paula!
    Gràcies, doncs ja m’explicaràs que us ha semblat.. Petonets,

    Albota,
    Si que és ràpid si!! I espero que també sigui ràpid el que dura a taula! Petons,

    Catieu,
    Moltes gràcies. A veure què tal.. Petons,

    Mònica,
    Em costa molt intentar explicar el gust.. No vindrà d’un sacrilegi més oi? Petons,

    Cesc,
    Si que és divertit, si! Sobre tot quan no tens ni idea dels ingredients. Petons,

    Anna!
    Això de les patates xips amb xocolata requereix un Post urgentment!! Per què no ens ho expliques? A mi m’agradaria fer-ho! Petons,

    Judith,
    Teòricament al gratinar el allioli no t’hauria de sentar malament (a mi és el que em passa) .. I el gust és totalment diferent.. Petons,

    Vero,
    Moltes gràcies. Si la única manera de treure’t la intriga és provar-ho. Ja m’agradaria però ... enviar-te alguna per a que la provessis però es refredaria. Petonets,

    Anna,
    Moltes gràcies! No conec a ningú que no li hagi agradat... però es clar, això no és garantia de res! Gustos per tots, això és el millor. Petonets,

    Cristina,
    Si, és veritat! Per aperitiu, per berenar, sopar... a gust de cadascú. Petons,

    Sandra,
    Moltes gràcies. Espero que us agradi. Petons,

    Javier,
    Si, si con azúcar. Has leido bien. Un abrazo,

    Renata,
    Muchas gracias, Beijos

    Susanna,
    M’alegro que et porti aquests meravellosos records.. A tots algun menjar sovint ens fa recordar els millors moments. Petonets,

    Josep,
    Mira, jo prefereixo l’escalfor... així que ja em va bé anar a l’inferns si puc gaudir d’aquest tast. Moltes gràcies!

    ResponElimina
  32. L'havia sentit però mai l'havia viost ni l'he tastat...
    Als pendents que no me la vull perdre.

    Salut i mes petons!

    ResponElimina
  33. Que idea tan genial, seguro que es tan esquisito como comwntas. Gracias por esta idea que seguro noa hace quedar bien con los amigos. Besos

    ResponElimina
  34. enhorabona pel premi!!! aquesta recepta hem recorda que quan erem petits els meus germans i jo de vegades berenavem pa amb oli i sucre, no era ben be el mateix pero era molt bo..

    ResponElimina
  35. La combinació de sabors promet. Segur que m’agrada.

    Sembla un aperitiu d’aquells que es mengen en una o dues mossegades.

    Per cert, les fotos molt bones.

    ResponElimina
  36. Ostres!!! no ho he provat mai! i tampoc ho hav ia sentit!!! s'haurà de provar!!! el que si em pirra és una torrada sucada amb oli i sal amb un troset de xocolata... mossegada d'una i d'altra...

    ResponElimina
  37. ostres, aquest mosset s'ha de provar sens dubte, els contrastos m'agraden i aquest segur que està ben bo.

    ResponElimina
  38. Qué original!!Sóc adicta al all i oli i al sucre , així que és una recepta ideal!!!Moltes gràcies !
    Emma

    ResponElimina
  39. Madre mía ya me los estoy imaginando.
    Besos

    ResponElimina
  40. Em fa l'efecte que ho tastaré aviat!!! Fa molt bona pinta. Jo de petit menjava pa amb oli i sucre. Però amb allioli, mai!!! Salutacions

    ResponElimina
  41. No he provat mai l´all i oli amb sucre, el provaré la propera vegada
    Petons

    ResponElimina
  42. Núria,
    Espero que t’agradi. Petonets,

    Carmen,
    Yo siempre he tenido éxito... pero claro, como es un sabor no muy conocido... dependerá de cada uno. Besos,

    Montse,
    Jo també he berenat moltes vegades el pa amb oli i sucre i m’encantava... Quins bons records. Petons,

    Tomi,
    Moltes gràcies. Cada dia m’agrada més això de fer les fotos. Ni de lluny em queden com m’agradarien, però suposo que d’aquí a un temps ho aconseguiré. Si, dues mossegades i per la següent... Petons,

    Teresa,
    Si senyora! Pa, oli i sal ja és fantàstic, però amb una mica de xocolata! Una delícia.. Petons,

    Manel,
    Si és per contrastos... aquest el té. Espero que t’agradi, Salutacions

    Emma,
    Jo al sucre no, però al all i oli... no pararia de menjar-ne. Moltes gràcies a tu guapa!

    Mese,
    Muchas gracias. Besos,

    Francesc,
    Crec, que molts de nosaltres de petits em menjat el pa amb oli i sucre... i ben bo que és! Una abraçada,

    Sion,
    Espero que t’agradi. Gràcies. Petons,

    ResponElimina
  43. Mmmmmmmm qué interesante.

    Las probaré ;)

    Buen fin de semana.

    Besinos.

    ResponElimina
  44. Hola Eri, la combinación de sabores me parece muy interesante, como siempre muy buena presentación.

    Besos
    Marimi

    ResponElimina
  45. Uala! en la vida lo he probado! pero me ha llamado tremendamente la atención! lo probaré, lo probaré!! sí, sí, sí!!
    Por cierto... un sacrilegio comprar el allioli hecho!! jajajaja... seguro que está más rico con el allioli casero! :-P

    Un besote, guapa!

    ResponElimina
  46. Hola Bego,
    Ya me dirás! Gracias y también feliz fin de semana. Besos

    Hola Marimi,
    Muchas gracias guapa! Buen fin de semana,

    Hola Nieves,
    Pues si, tienes razón... pero como no me sale bien, pues ala ! a compralo! Besos y mejórate!

    ResponElimina
  47. ohhh... quin tastet tant saborós, senzill però amb un aspecte deliciós, m'agrada molt!!
    Petonets i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  48. Madre mía que delicia, estas seguro que me encantan, besos.

    ResponElimina
  49. He provat el pa amb oli i sucre ... ¡Riquíssim!, Però no afegint-all. Caldrà provar-ho.

    ResponElimina
  50. Es la primera vez que visito este blog y me ha gustado mucho, realmente merece la pena haber entrado en él y espero poder seguir haciéndolo.
    Soy una profesional de la Gastronomía, pero siempre aprendo miles de cosas de los blogs de los demás.
    gracias por haberlo escrito.
    CUATRO ESPECIAS

    ResponElimina
  51. Una delicia de les bones,m'encanta.
    Bon cap de setmana i molts de petonets,Guapa.

    ResponElimina
  52. ¡Qué receta más rica!, muy original. La probaré.
    besos

    ResponElimina
  53. Quina mossegada més bona.

    Muas!

    ResponElimina
  54. Hola Ingrid,
    Gràcies i benvinguda! M’alegra molt que t’agradi. Em passo pel teu bloc! Petons,

    Hola Marisa,
    Si te gusta el allioli, seguro que disfrutaras... Besos,

    Hola Oteador,
    Que bo el pa amb oli i sucre.. una menjar de tota la vida i que sempre m’ha semblat deliciós... Ja em diràs!

    Hola Elena,
    Muchas gracias. Me alegra que te guste. Iré a visitar tu cocina, seguro que podemos aprender muchas cosas. Besos,

    Hola Ague,
    Moltes gràcies maca. Que passis un bon cap de setmana,

    Hola Dadá,
    Muchas gracias. Ya me dirás que te ha parecido. Besos,

    Hola Gemma,
    Moltes gràcies! Muas!

    ResponElimina