Pàgines

dijous, 18 de novembre del 2010

Torradeta amb sobrassada, figues i pernil

Avui us presento un altre tastet ben ràpid de fer: Torradeta de sobrassada, figues i pernil.







Ingredients:
Llesquetes de pa
Sobrassada
Figues
Pernil


Preparació i muntatge:

  • Es fan llesquetes de pa no molt fines i es torren al forn només per una banda.
  • Un cop fredes, es posa la sobrassada per sobre, i al damunt posem la figa (amb una 1/6 hi ha suficient). 
  • Cobrim la figa amb trossets petitons de pernil.




I llestes per menjar... boníssimes!!


Dedicada a la Joana


                                                            Bon profit!

8 comentaris:

  1. Les figues amb pernil ja són una bona combinació però amb sobrassada deu ser com tocar el cel!

    ResponElimina
  2. M. Àngels,
    Gràcies pels teus comentaris.
    Aquests tast sempre que l’he servit, si t’agraden els ingredients es clar, a tothom els ha semblat molt bo.

    ResponElimina
  3. Hola Eri,

    Crec que és molt bona idea la barreja d’ingredients. No em refereixo a barrejar per barrejar, sinó a barrejar amb criteri i utilitzant bons ingredients.

    La proposta del teu post sembla molt apetitosa i, a més, visualment és molt atractiva.

    Segur que amb dos o tres no n’hi ha prou!!!

    ResponElimina
  4. Un aperitiu ben bo amb aquesta combinacio de sabors que lliguen tant...

    ResponElimina
  5. Hola Trt,
    Intento que les fotos mostrin el plat com és, però la fotografia.. no està en les coses que se’m donin bé. Però si, visualment és molt atractiu. Gràcies.

    ResponElimina
  6. Hola Anna,
    Certament és una combinació que lliga molt bé.
    Algunes vegades he provat altres combinacions, però la que més m’ha agradat ha sigut aquesta.

    ResponElimina
  7. Hola estimada, ja sóc i seré la teva seguidora, m'agrada molt lo que he vist al teu blog!!! Em miraré amb calma lo que has publicat fins ara...i encara que últimament no tinc gaire temps intentaré seguir-te..Molts ánims i molta sort amb el teu bloc. Petons.

    Núria

    ResponElimina
  8. Núria,
    Quina il•lusió de veure’t per aquí!
    Feliç de que et passis quan puguis, el temps és el que és i no podem estirar-lo, encara que tot sovint ens agradaria.
    Continuaré seguint el teu bloc perquè em delectis amb les teves espectaculars receptes.
    Petons i fins aviat!

    ResponElimina