tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post8475886022565101999..comments2024-03-28T14:51:09.309+01:00Comments on La Cuina de l'Eri: Pastís Sacher... i truc!!!La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comBlogger31125tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-53360111298243352022013-11-02T09:54:08.592+01:002013-11-02T09:54:08.592+01:00Si us interessa un Sacher diferent, el meu el faig...Si us interessa un Sacher diferent, el meu el faig a l'italiana (amb avellanes) amb la Thermomix http://milnead.typepad.com/blog/2013/08/sachertorte-a-la-thermomix.html Adriana in Brusselshttps://www.blogger.com/profile/05407005341637126515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-45706530727664661812012-04-01T18:42:55.238+02:002012-04-01T18:42:55.238+02:00Doncs jo no el sabia aquest truc!!! Gràcies!!!
El ...Doncs jo no el sabia aquest truc!!! Gràcies!!!<br />El pastís genial, és dels que els hi tinc més carinyu, no ser, era un pastís pendent i quan el vaig fer vaig estar molt contenta. També he de dir que va ser pel meu aniversari, ups!<br />Petonets i feliç semana!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-79182756256179489152012-03-31T23:43:05.178+02:002012-03-31T23:43:05.178+02:00M'encanta el Sacher, és un dels meus preferits...M'encanta el Sacher, és un dels meus preferits. Segur que les postres van triomfar!<br />El truc no el coneixia. Gràcies!<br />Martaesborrarhttps://www.blogger.com/profile/07903425752162421179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-45800646969404225222012-03-31T21:35:39.984+02:002012-03-31T21:35:39.984+02:00Eri, el Sacher és el meu pastís preferit!!! i pots...Eri, el Sacher és el meu pastís preferit!!! i pots creure que encara no l'he fet mai?? t'ha quedat fantàstic, encara q és l'hora de sopar, me'n menjaria un bon tall :) petonets guapaBethttp://www.tastarutes.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-6908523549237044142012-03-31T21:01:32.075+02:002012-03-31T21:01:32.075+02:00Moltes gràcies per compartir el truc. Bon cap de s...Moltes gràcies per compartir el truc. Bon cap de setmana,<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-82706174192074918252012-03-31T15:06:19.890+02:002012-03-31T15:06:19.890+02:00Eli, quin sacher més elegant!! Bravo!!
I sort al c...Eli, quin sacher més elegant!! Bravo!!<br />I sort al concurs!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-56027788909689825262012-03-30T23:00:57.232+02:002012-03-30T23:00:57.232+02:00Sí, la Sacher m'ha deixat meravellada i baveja...Sí, la Sacher m'ha deixat meravellada i bavejant, però aquest truc és fantàstic!! :D estic farta de rentar sucre enganxat jajaja Moltes gràcies!! :D<br /><br />Un petonet guapa, i bon cap de setmana!!Annahttps://www.blogger.com/profile/07113423117179251776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-22866421066782389492012-03-30T21:57:28.554+02:002012-03-30T21:57:28.554+02:00la sacher torte tiene una pinta... nunca la he pre...la sacher torte tiene una pinta... nunca la he preparado, creo que por miedo a que el chocolate del topping no me quede así de perfecto.sole | puragula.wordpress.comhttps://www.blogger.com/profile/06318848787976868422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-40510957211088514932012-03-30T21:32:32.521+02:002012-03-30T21:32:32.521+02:00Hola Eli
Molt brillant el glacejat
Bona cuinaHola Eli<br />Molt brillant el glacejat<br />Bona cuinaNarcíshttps://www.blogger.com/profile/08233648414082347853noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-16053013316685343222012-03-30T21:11:12.837+02:002012-03-30T21:11:12.837+02:00Quina pinta!!!!Quina pinta!!!!A peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-44127637174681395402012-03-30T20:37:18.698+02:002012-03-30T20:37:18.698+02:00Un clàssic que no fallat. A mi el truquet me´l van...Un clàssic que no fallat. A mi el truquet me´l van ensenyar en Narcís.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-7493466443043555252012-03-30T19:27:50.840+02:002012-03-30T19:27:50.840+02:00Buena tarta, yo creia que le habias puesto algo al...Buena tarta, yo creia que le habias puesto algo al chocolate, porque tiene un brillo..<br />Y el truco muy bueno, que luego no hay quien friege el cazo.<br />Besetsorquidea59https://www.blogger.com/profile/02936341213487079640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-5322067845198946032012-03-30T19:04:35.335+02:002012-03-30T19:04:35.335+02:00Esta tarta era la preferida de mi sobrino Javier ....Esta tarta era la preferida de mi sobrino Javier .<br /><br />Qué buena mano tienes para todo , no hay cosa que hagas que no esté de 10 !!!<br /><br />Besinos.Bego Rhttps://www.blogger.com/profile/18017833176046253848noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-35218330200025065882012-03-30T14:02:31.750+02:002012-03-30T14:02:31.750+02:00Mmm no se si m'agrada més el truc o el pastís ...Mmm no se si m'agrada més el truc o el pastís !!! bueno si, vull un tros de xocolata ...<br /><br />petonetsIsabelhttps://www.blogger.com/profile/05123985820947274355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-40600833268842087122012-03-30T12:23:26.330+02:002012-03-30T12:23:26.330+02:00Quin pastís més bo! Ens ha agradat molt el toc del...Quin pastís més bo! Ens ha agradat molt el toc dels gerds al cim del pastís. <br /><br />Us convidem a passar pel bloc d'ESfruita.com, la botiga online de fruites i verdures de qualitat per conèixer la recepta de la crema de carbassa amb pipes de carbassa:<br />www.esfruita.com/assessorem/crema-de-carbassa-i-gingebre-amb-pipes-de-carbassa/?preview=true&preview_id=149&preview_nonce=ESfruitahttps://www.blogger.com/profile/03030018858850370743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-37121855068350198782012-03-30T11:29:27.506+02:002012-03-30T11:29:27.506+02:00Doncs no en tenía ni idea d'aquest truc, i el ...Doncs no en tenía ni idea d'aquest truc, i el trobo boníssim! que és una murga després rentar els cassons...<br />Un sàcher fantàstic, amb aquesta glassa!!!!<br />Petonetsel taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/17159844375585978866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-83794452808563596582012-03-30T10:51:44.476+02:002012-03-30T10:51:44.476+02:00Quina tarta!!! I molt bon truc, el tindré en compt...Quina tarta!!! I molt bon truc, el tindré en compte. Molta sort.<br />Bon cap de setmana. <br />MonMónica Lópezhttps://www.blogger.com/profile/10071611326833246059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-51223642631616630302012-03-30T10:15:48.813+02:002012-03-30T10:15:48.813+02:00Una tarta que és adictiva!!!! t´ha quedat molt mac...Una tarta que és adictiva!!!! t´ha quedat molt maca guarnida. El truc el probaré jo faig el caramel directament amb la cassola mullada, probaré també lo del pincell. PetonetsChez Silviahttps://www.blogger.com/profile/14876540624907914940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-50213931410100942232012-03-30T09:56:00.271+02:002012-03-30T09:56:00.271+02:00A mi també m'agrada molt el sacher! T'ha q...A mi també m'agrada molt el sacher! T'ha quedat fantàstic!! Molta sort al concurs :-)<br /><br />Petons bonica!!Gastroadiktahttps://www.blogger.com/profile/08033511366493342902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-12083694927078756852012-03-30T09:54:18.377+02:002012-03-30T09:54:18.377+02:00qué maravilla de tarta, menudo brillo tiene la cob...qué maravilla de tarta, menudo brillo tiene la cobertura, es precioso. Seguro que tus amigos se van encantados, eso si logras que se vayan con esas cosas que preparas :)<br />Un truqui estupendo.<br />Besos y buen fin de semanaPilarhttps://www.blogger.com/profile/15860882402287169797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-20120489557390741442012-03-30T09:39:09.366+02:002012-03-30T09:39:09.366+02:00El sacher boníssim i aquest truc me l'emporto ...El sacher boníssim i aquest truc me l'emporto ;-)<br />PetonetsCarmenhttps://www.blogger.com/profile/15421905493722522566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-36905670530538969072012-03-30T09:03:42.933+02:002012-03-30T09:03:42.933+02:00Segur q quan feies aquests pastis pensaves en la v...Segur q quan feies aquests pastis pensaves en la veina, a que si??? ja te vale ja podies haver portar un tros el dimarts.<br /><br />Gràcies per participar...mestre croquetera.<br /><br />Un petonet Neushttps://www.blogger.com/profile/13426094460844401852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-1209571928185168792012-03-30T07:40:56.818+02:002012-03-30T07:40:56.818+02:00Apa, com sempre, una tarta impressionant...
Molte...Apa, com sempre, una tarta impressionant...<br /><br />Moltes gracies per participar al nostre concurs!Soniahttps://www.blogger.com/profile/16683636996071688499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-75328433289153525652012-03-30T07:19:00.226+02:002012-03-30T07:19:00.226+02:00El truc del pinzell a l'aigua és crucial a la ...El truc del pinzell a l'aigua és crucial a la pastisseria! ;)<br />El sacher és el PASTÍS en majúscula i a tu t'ha quedat sensacinonal, amb la cobertura perfecta. Felicitats!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-52361975465343741432012-03-30T02:43:11.100+02:002012-03-30T02:43:11.100+02:00Que maravilla de Sacher!!!. te ha quedado de paste...Que maravilla de Sacher!!!. te ha quedado de pastelería de lujo. una delicia!!!. BesosAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12902637555881662578noreply@blogger.com