tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post7575447685997902701..comments2024-03-28T14:51:09.309+01:00Comments on La Cuina de l'Eri: Bacallà a la crema de porros aromatitzada amb farigola i formatge Brie, acompanyat de patates violetesLa cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comBlogger41125tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-3313286138801972562011-04-18T14:50:46.504+02:002011-04-18T14:50:46.504+02:00buffff... amb aquesta et superes, m'encanta el...buffff... amb aquesta et superes, m'encanta el bacallà i adoro el brie, haig de prometre'm que la faré... però segur que no em queda com a tu....<br />sniff.mongelinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-25698234127929208292011-04-14T20:54:39.483+02:002011-04-14T20:54:39.483+02:00Qué bacalao más rico.
Tiene una pinta estupenda......Qué bacalao más rico.<br />Tiene una pinta estupenda.... y esas patatas.... Yo quiero también patatas moradas que no las encuentro por ningún sitio.<br />BesosAna-Experimento en la cocinahttps://www.blogger.com/profile/00981590833381350327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-77865536654376613992011-04-14T16:08:29.754+02:002011-04-14T16:08:29.754+02:00aquest bacalla te una pinta fantastica, estic segu...aquest bacalla te una pinta fantastica, estic segura que aquest plat, amb un vinet i una bona companyia son els ingrediens perfectes per un soparillo romantic, no se , potser ho probi!!!!!Pell de llimonahttps://www.blogger.com/profile/11234014029078902782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-64232185607555856992011-04-14T10:55:15.942+02:002011-04-14T10:55:15.942+02:00Quin plat de bacallà que ens presentes!! m'enc...Quin plat de bacallà que ens presentes!! m'encanta el toc aromatitzat que li dónes, i amb la salseta...mmmm!! una aportació genial!<br />Molts petonetssIngridhttps://www.blogger.com/profile/13557314719672664884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-14110564128152700612011-04-14T08:43:51.870+02:002011-04-14T08:43:51.870+02:00Francesc,
Durant uns anys vaig treballar en un her...Francesc,<br />Durant uns anys vaig treballar en un herbolari i quant vaig aprendre de les diferents maneres de dir a les herbes. La mel queda molt bé en aquest plat. Gràcies,<br />Judith,<br />Gràcies guapa! Farigola de les Cuineres... que bo!<br />Gemma,<br />Si, si que és per sucar-hi pa!<br />Agnés<br />Les iaies són les millors!<br />Mónica,<br />Moltes gràcies. M’alegro que t’agradi.<br />La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-72327528877987248442011-04-14T00:33:45.169+02:002011-04-14T00:33:45.169+02:00Este es un plato de 5 estrellas!!!. me ha encantad...Este es un plato de 5 estrellas!!!. me ha encantado.besosAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12902637555881662578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-57462577352801714112011-04-13T22:28:31.392+02:002011-04-13T22:28:31.392+02:00Ohhhh!!! ualaaaa!!! Quina xulada!!!
Patates violet...Ohhhh!!! ualaaaa!!! Quina xulada!!!<br />Patates violetes??!!! No n'he vist mai, però el dia que les vegi m'hi llançaré de cap.<br />Un 10 de recepta!!<br />Petonets, PaulaBon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-55589085830548400532011-04-13T16:53:52.626+02:002011-04-13T16:53:52.626+02:00Quina delicia més bona i molt ben combinada amb la...Quina delicia més bona i molt ben combinada amb la crema i amb les patates,i quina gracia aquetes patates de color.<br />Un plat de bacallà de luxe.<br />Mil petons guapa.Aguehttp://sescuinetesdague.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-26579913396988438202011-04-13T09:39:08.489+02:002011-04-13T09:39:08.489+02:00Es curioso cómo van cambiando nuestros gustos con ...Es curioso cómo van cambiando nuestros gustos con el tiempo...<br /><br />Yo me encuentro un plato de bacalao así preparado en la mesa y me como hasta los cubiertos!!<br /><br />AbrazosJavierhttps://www.blogger.com/profile/10166282119585031426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-8024688679954302732011-04-13T08:13:16.474+02:002011-04-13T08:13:16.474+02:00Una buona ricetta, ciaoUna buona ricetta, ciaoCool Chic Style Fashionhttps://www.blogger.com/profile/14102489700935476755noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-46263758491297192592011-04-13T01:01:29.013+02:002011-04-13T01:01:29.013+02:00Ja només amb el títol del plat me'l menjaria. ...Ja només amb el títol del plat me'l menjaria. Quina delícia.<br />Una abraçada!nyanyelshttps://www.blogger.com/profile/04150616531932117611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-69522915793695899422011-04-12T23:57:14.905+02:002011-04-12T23:57:14.905+02:00Eri aquest plat és fantàstic, m'encanta la com...Eri aquest plat és fantàstic, m'encanta la combinació que has fet.<br />Una abraçada!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-62165852269860854112011-04-12T22:59:46.544+02:002011-04-12T22:59:46.544+02:00Molt bo. M'encanta el bacallà en totes les sev...Molt bo. M'encanta el bacallà en totes les seves variants i la que ens proposes sembla una molt bona opció.<br /><br />Les patates violetes, esplèndides.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-53584137699844744742011-04-12T22:50:18.237+02:002011-04-12T22:50:18.237+02:00guau nunca habia visto unas patatas violetas. Espe...guau nunca habia visto unas patatas violetas. Espectacular!!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10448036954673940751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-50322855489224123172011-04-12T21:33:46.438+02:002011-04-12T21:33:46.438+02:00Quin plat mare meva, exquisit!! He de tastar aques...Quin plat mare meva, exquisit!! He de tastar aquestes patates, que encara no ho he fet...i aquest plat tan maco...del meu color preferit...li donat un toc amb la foto combinat amb les patates morades...jeje<br /><br />Petons guapa!!Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-80045509409250859712011-04-12T20:26:27.359+02:002011-04-12T20:26:27.359+02:00Aquest plat de bacallà esta digen mengem, te una p...Aquest plat de bacallà esta digen mengem, te una pinta fenomenal<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-24540233661485338472011-04-12T20:02:53.569+02:002011-04-12T20:02:53.569+02:00Jo tampoc era molt de peix però amb els anys he an...Jo tampoc era molt de peix però amb els anys he anat guanyant terreny a aquest...trobo que el formatge ha de endolcir la salaor del bacallà...crec que me´l demanaria sense dubtar.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-21499567903005385082011-04-12T19:06:50.776+02:002011-04-12T19:06:50.776+02:00Hola Eri!
Quin platàs! De luxe, aquestes patates v...Hola Eri!<br />Quin platàs! De luxe, aquestes patates violetes no les he tastat mai, b, mai les he vist en directe, que tal son?<br />Petons<br />AnnaAnnahttps://www.blogger.com/profile/15396326623445453482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-58825738170745795782011-04-12T18:50:38.306+02:002011-04-12T18:50:38.306+02:00Fas un plat d'autèntic luxe, molt be combinat....Fas un plat d'autèntic luxe, molt be combinat.<br />Com surten aquestes patates violetes fregides?<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-8920102702502692622011-04-12T17:58:47.715+02:002011-04-12T17:58:47.715+02:00Hoy ya he visto un montón de recetas de bacalao po...Hoy ya he visto un montón de recetas de bacalao por varios blogs y me está entrando una gusa jaja....además con lo que a mi me gusta Eri !!!<br /><br />Una receta estupenda, como siempre ;)<br /><br />Besinos.Bego Rhttps://www.blogger.com/profile/18017833176046253848noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-38785383863025128382011-04-12T17:46:47.539+02:002011-04-12T17:46:47.539+02:00Uma receita especialíssima!
Muito gourmet, e orig...Uma receita especialíssima!<br /><br />Muito gourmet, e original!<br /><br />As batatas violetas, nunca as vi...adorei!Renatahttps://www.blogger.com/profile/02137586738242305776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-86376998738212226472011-04-12T17:15:15.597+02:002011-04-12T17:15:15.597+02:00Que bo, que bo i que bo! M'agrada molt el baca...Que bo, que bo i que bo! M'agrada molt el bacallà! Jo tinc una recepta que l'he vist fer tota la vida a casa. A veure si puc fer-la i presentar-la també aquest mes. M'agrada molt el repte d'aquest mes, i a tu t'ha quedat genial.<br />Una abraçada!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-79218705314417395912011-04-12T15:37:05.801+02:002011-04-12T15:37:05.801+02:00M'agrada el bacallà, m'agrada el brie, que...M'agrada el bacallà, m'agrada el brie, que més puc dir. A casa nostra ara és l'època de cuinar bacallà, doncs ja sé com el faré!<br />Petons!Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-34823543819655498932011-04-12T13:39:45.101+02:002011-04-12T13:39:45.101+02:00Els plats de les àvies, quanta saviesa.
T'ha q...Els plats de les àvies, quanta saviesa.<br />T'ha quedat extraordinari i amb una presentació espectacular.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-60342531924468768912011-04-12T13:38:44.330+02:002011-04-12T13:38:44.330+02:00Vaya delicia de plato, seguro que ya no queda nada...Vaya delicia de plato, seguro que ya no queda nada de nada. Una mezcla realmente buena.<br />BesosPilarhttps://www.blogger.com/profile/15860882402287169797noreply@blogger.com