tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post7105288589187278277..comments2024-03-28T14:51:09.309+01:00Comments on La Cuina de l'Eri: Royal de carxofa amb ostra gelatinadaLa cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comBlogger40125tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-76751337294964586112012-01-17T21:36:16.066+01:002012-01-17T21:36:16.066+01:00Això és de luxe!!!! quina bona pinta!! tota una pr...Això és de luxe!!!! quina bona pinta!! tota una proposta deliciosa!<br />Molts petonets guapa!Ingridhttps://www.blogger.com/profile/13557314719672664884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-38210732654502186252012-01-17T20:22:22.643+01:002012-01-17T20:22:22.643+01:00Bé, molt bona proposta i també la presentació.
Ar...Bé, molt bona proposta i també la presentació.<br /><br />Ara bé, jo el que és l’ostra no la menjaria. Ni gelatinada, com proposes, ni en foto. No m’agraden.<br /><br />Pel que fa a la resta, penso que és un plat original en que combina colors, sabors i textures d’una manera en que el resultat final segur que és molt bo.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-72183483444010424752012-01-17T08:48:38.555+01:002012-01-17T08:48:38.555+01:00La combinació em sembla sensacional i la presentac...La combinació em sembla sensacional i la presentació molt elegant. La textura de la royal deu ser semblant a un flam, oi? <br />Una aperitiu de luxe ideal pels dies de Nadal ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-25275108050889070722012-01-17T00:34:22.574+01:002012-01-17T00:34:22.574+01:00Que lujazo de plato y de presentación, me guardo l...Que lujazo de plato y de presentación, me guardo la receta pues me ha encantado.<br />SaludosMaria Doloreshttps://www.blogger.com/profile/01200333828413502265noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-78071155613955876802012-01-16T22:27:37.569+01:002012-01-16T22:27:37.569+01:00T'has lluit amb aquesta presentació té un aspe...T'has lluit amb aquesta presentació té un aspecte deliciós. Petons!<br /><br />Ana de: 5 sentidos en la cocinaANAhttps://www.blogger.com/profile/18349886120443670778noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-17254203784644233092012-01-16T21:58:26.317+01:002012-01-16T21:58:26.317+01:00que presentación tan bonita, muy elegante!que presentación tan bonita, muy elegante!sole | puragula.wordpress.comhttps://www.blogger.com/profile/06318848787976868422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-47653723434124138872012-01-16T20:09:51.148+01:002012-01-16T20:09:51.148+01:00pero que original, pero que preciosidad, pero que ...pero que original, pero que preciosidad, pero que foto, PERO QUE MARAVILLA!!! Besitosnieveshttps://www.blogger.com/profile/10796232362602817133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-22046954511926049882012-01-16T11:46:18.956+01:002012-01-16T11:46:18.956+01:00Maravilha!Maravilha!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-82702873871669824302012-01-16T11:43:42.181+01:002012-01-16T11:43:42.181+01:00Eri Hello!
Aquesta recepta va ser un espectacle, u...Eri Hello!<br />Aquesta recepta va ser un espectacle, un luxe!<br />Bona setmana!<br />♥ petons ..Andréa Santanahttps://www.blogger.com/profile/03496572151572908709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-40593769476404111662012-01-16T10:05:11.162+01:002012-01-16T10:05:11.162+01:00Ayyy Eri, pero ¿cómo no nos va a gustar? Si es una...Ayyy Eri, pero ¿cómo no nos va a gustar? Si es una delicia de plato. De lujo, dios mio, es que es de lujo.<br />BesosAna-Experimento en la cocinahttps://www.blogger.com/profile/00981590833381350327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-25118571659185438312012-01-16T08:46:14.078+01:002012-01-16T08:46:14.078+01:00Veig que has tornat amb molta força! Com no els hi...Veig que has tornat amb molta força! Com no els hi havia d'agradar!!!!!!!!!!!<br />Petons.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-35303031317623421752012-01-16T08:22:54.378+01:002012-01-16T08:22:54.378+01:00Que delicatessen, Elena, una maravilla y con lo qu...Que delicatessen, Elena, una maravilla y con lo que me gustan las alcachofas. Yo hago uno parecido pero con boletus, me apunto el tuyo.<br /><br />un besazo, guapísimala cocina de frabisahttps://www.blogger.com/profile/18410070750543456114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-27489069145328503662012-01-16T08:05:03.938+01:002012-01-16T08:05:03.938+01:00Això és un plat gourmet digne dels millors restaur...Això és un plat gourmet digne dels millors restaurants. Molt original i amb un presentació molt bonica! EnhorabonaMaria Maciàhttps://www.blogger.com/profile/08027659356885366362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-31126788403799431832012-01-16T00:12:13.310+01:002012-01-16T00:12:13.310+01:00Ostres, quina passada de presentació, tot un luxe!...Ostres, quina passada de presentació, tot un luxe!! Fantàstic!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-89385533258849624522012-01-15T23:45:03.575+01:002012-01-15T23:45:03.575+01:00Un gotet de lo mes delicios i delicat, amb mi tamb...Un gotet de lo mes delicios i delicat, amb mi també pots contar!!!MuaksChez Silviahttps://www.blogger.com/profile/14876540624907914940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-25272602125110644872012-01-15T23:24:16.886+01:002012-01-15T23:24:16.886+01:00Quin luxe de recepta!!
Ostra gelatinada??!!! Ummmm...Quin luxe de recepta!!<br />Ostra gelatinada??!!! Ummmm....no em quedarà més remei que tastar la teva proposta.<br />Petons!!!Bon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-39442545748325058642012-01-15T22:55:48.074+01:002012-01-15T22:55:48.074+01:00Cuidado que acabares amb un sifó de 1/2 l, q el Mi...Cuidado que acabares amb un sifó de 1/2 l, q el Miquel a mi em va convencer...jajajaj<br />petons Neushttps://www.blogger.com/profile/13426094460844401852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-10702425158489225772012-01-15T22:52:40.781+01:002012-01-15T22:52:40.781+01:00Qué lujo de plato!!. me encanta. Un beso preciosa....Qué lujo de plato!!. me encanta. Un beso preciosa.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12902637555881662578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-13655243548017146612012-01-15T22:50:05.540+01:002012-01-15T22:50:05.540+01:00Wuwwwww!!! Una altre gotet que em fa salivera!!! Q...Wuwwwww!!! Una altre gotet que em fa salivera!!! Quina delicia!!! M'encanta!!! Tot i que jo em quedo, a l'igual que la Sandra, amb vieires en comptes d'ostres ;-)<br />Un petonas<br />SòniaSòniahttps://www.blogger.com/profile/08259308296731122894noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-87513077476350984012012-01-15T22:41:45.405+01:002012-01-15T22:41:45.405+01:00Ostres Eri, s'acosta el meu aniversari i busca...Ostres Eri, s'acosta el meu aniversari i buscava quelcom original per fer-li a la família i m'ha agradat molt el teu plat però jo substituiria la ostra i m'ha encantat la alternativa de la vieira a la planxa. És una proposta gourmet fantàstica.Laurahttps://www.blogger.com/profile/12475870866103032049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-22040607159970684882012-01-15T22:25:38.660+01:002012-01-15T22:25:38.660+01:00Un plat 10, quina presentació i quin luxe!, molt a...Un plat 10, quina presentació i quin luxe!, molt apropiat per a festes!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-77704151932641684742012-01-15T21:47:12.086+01:002012-01-15T21:47:12.086+01:00Ostres, amb ostres!! de luxe!!!Ostres, amb ostres!! de luxe!!!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-12373435436616490022012-01-15T21:39:39.625+01:002012-01-15T21:39:39.625+01:00Nena, si que has aprofitat el curs a Hofmann, ens ...Nena, si que has aprofitat el curs a Hofmann, ens haurem de plantejar anar-hi...Un luxe de plat.<br /><br />Un petonetMJhttps://www.blogger.com/profile/16987047440999258108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-82771395466959060382012-01-15T21:38:53.155+01:002012-01-15T21:38:53.155+01:00De descubrirse! que lujo de receta, felicidades.
U...De descubrirse! que lujo de receta, felicidades.<br />Un besitoMarina - BlauKitchenhttp://blaukitchen.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-14326026878652078182012-01-15T21:29:53.426+01:002012-01-15T21:29:53.426+01:00Mestre ahora que veo la foto y la receta entera,es...Mestre ahora que veo la foto y la receta entera,esto esta divino muy buena y la textura como flan le debe ir genial,curset muy bien aprovechado,eres grande ya cocinando,pero te falta el sifon ja,ja<br />bona setmama<br />petoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.com