Si us agrada el coco, en aquest pastís li va
fenomenal!
Espero que us agradi!
Ingredients per a un motllo especial “Angel Food Cake” de
18cm:
- 300 g de clares d'ou (uns 8 ous M)
 - 80 g de farina
 - 120 g de sucre glas
 - 50 g de coco ratllat
 - 1 c/p essència de coco natural
 - 1 c/c de cremor tàrtar
 - 1 pessic de sal
 - Ingredients per a la cobertura:
 - 100 g de sucre glas
 - 50 g de llet condensada La Lechera
 - 1 c/p essència de coco natural
 - 2 c/s d'aigua mineral
 - Un grapat de festuc picats grossament
 
Preparació:
- Pre escalfar el forn a 180º.
 - Tamisar el sucre i la farina en bols separats.
 - En un bol posar les clares, la sal i el cremor tàrtar i batre amb unes varetes elèctriques o robot de cuina a velocitat baixa. Quan comencin les clares a escumejar, pujar mica en mica de velocitat. Quan tinguem la merenga forta, anar afegint el sucre a cullerades i l'essència sense deixar de batre.
 - Després, afegir la farina i el coco ratllat en 3 o 4 cops, amb molta suavitat, procurant que es baixi la massa el mínim possible i que quedi tot ben incorporat.
 - Podeu utilitzar una espàtula, unes varetes o bé fer-ho amb les mans.
 - Posar al forn entre 30-40 minuts (dependrà del forn) i comprovar punxant amb un escuradents fins que surti net.
 - Donar la volta al motllo i deixar refredar totalment.
 - Introduir una espàtula al voltant del pastís i desemmotllar.
 - Per a la cobertura: Bateu tots els ingredients. Poseu necessitar una mica més o menys d'aigua, i aboqueu pel damunt del pastís.Poseu els festucs i serviu.
 
Dons jo no sóc gaire de coco, però de tant en tant el faig servir en poca quantitat i l'acepto, a veure si tasto aquest.
ResponEliminaPetonets
Admiro aquests pastissos amb aquesta alçada. Me'ls imagino en boca intentant fer un mos amb tota la seva amplada!! El coco ha de sorprendre, a mi m'agrada força, i el toc dolcet de la cobertura el fa per llepar-se els dits! Petonets i bon cap de setmana wapa!
ResponEliminaHa d´estar de 10 Eri, aquest el faré. Petonets i bon cds
ResponEliminaNo soy mucho de coco,pero cap problema en tomarme un cachito¡¡
ResponEliminaBon cap de setmana
peto