tag:blogger.com,1999:blog-31576701951010755742024-03-12T10:11:16.965+01:00Nova recepta a La cuina de l'EriLa cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comBlogger303125tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-56757626398205151362017-10-05T08:00:00.000+02:002017-10-05T08:08:39.220+02:00Carbassons amb verdures i quinoa
Aquest mes el repte de Retos Gastroamig@s va de verdures. La meva recepta fàcil i ràpida,uns carbassons farcits de verdures i quinoa.
Aquí podeu veure les seves delicioses propostes: 5 sentidos en la cocina, Chez Silvia, Cocinando con Neus, Les receptes del Miquel, Mi gran diversión, El bistrot de Carmen, Blog de cuina de la Dolorss
La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com15tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-37498042079007233852017-09-21T08:24:00.001+02:002017-09-21T08:24:48.222+02:00Falafel
El
falafel és una plat molt fàcil de preparar i deliciós. Us porto la recepta de
la mà de la Montse. Podeu veure la seva recepta aquí: Cocina tu imaginación
Ingredients:
225 g de cigrons secs
75 g de ceba
1 dent d'all
10 g de julivert fresc
10 g de coriandre fresc
1 cullerada de tahini
1 culleradeta de comí en pols
1 culleradeta de coriandre en
pols
1/2 culleradeta de sal
La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-40045758718498077882017-09-04T18:39:00.002+02:002017-09-04T18:39:26.113+02:00Tabulé de quinoa
Deliciosa la versió del Tabulé de quinoa. Fàcil, ràpida i aprofitant que encara fa bon temps i ens va molt de gust receptes fresques.
Ingredients:
200 g de quinoa
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
1 cogombre petit
2 tomàquets
1 ceba morada
2-3 llimones
Sal i pebre
2 dents d'all
Oli d'oliva verge
Julivert fresc
Menta fresca
Preparació:
Preparar la quinoa segons La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-82708597239496730752017-06-12T08:00:00.000+02:002017-06-12T08:07:34.089+02:00All blanc d'all negre amb arengada i coulis de gerds
Aquest mes el repte de Retos Gastroamig@s va de plats freds per l'estiu. He adaptat el "Ajo blanco" fent-lo amb all negre amb arengada i coulis de gerds.
Aquí podeu veure les seves delicioses propostes:
Cocinando con Neus, Mi gran diversión, Dulces Bocados, Les receptes del Miquel, 5 sentidos en la cocina, A bell bulto, Blog de cuina de la La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com8tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-46512243129826481872017-04-06T08:00:00.000+02:002017-04-06T18:41:18.867+02:00Quiche de Bacallà amb olives i pebrot vermell
Aquest mes el repte de Retos Gastroamig@s va de cuina per Setmana Santa. Com el bacallà és un dels meus peixos preferits, doncs un plat ben fàcil i bo de fer. Quiche de bacallà amb olives i pebrot vermell.
Aquí podeu veure les delicioses propostes:
Cocinando con Neus, 5 Sentidos en la cocina, Les receptes del Miquel, Dulces Bocados, Mi gran diversión, Blog La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com9tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-78398224745856765932017-03-04T08:28:00.001+01:002017-03-04T08:28:03.581+01:00Crepes amb xocolata
Avui una recepta fàcil de Crepes farcits de crema de xocolata.
Ingredients:
150 g de xocolata Negre Nestlé Postres
200 ml de llet
2 ous m
100 g de farina
20 g de sucre
100 g de mantega + una mica
més per a la crepera
Sucre glas
Gerds
Preparació
Fondre la xocolata i la mantega al microones. Anar
remenat fins deixar una textura de crema.
Posar la llet, els ous, laLa cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-4278382878690228012017-02-23T08:00:00.000+01:002017-02-23T08:19:22.248+01:00Pizza de bimi
Avui la cosa va de pizzes o coques! Participo en el Retos Gastroamig@s amb aquesta fàcil i boníssima Pizza de bimi.
Us deixo els enllaços a les seves creacions
Les Receptes del Miquel, La Cuina de la Dolors, Chez Silvia, 5 sentidos en la cocina, Mi gran diversión, Cuinant a Canet, El Bistrot de Carmen, Cocinando con Neus,&La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com8tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-49782087221069977102017-02-11T07:58:00.003+01:002017-02-11T07:58:26.852+01:00Pastís de mousse de xocolata amb llet
El que passa de tenir sempre a casa xocolata, és que es fa difícil no fer postres fàcils. Avui un Pastís de mousse de xocolata amb llet
Ingredients:
Base:
150 g de galetes tipus maria
80 g de mantega
Mousse:
2 rajoles de xocolata amb
llet Nestlé Postres
600 ml de nata per a muntar
4 fulles de gelatina
Decoració:
1 rajola de xocolata amb llet Nestlé Postres &La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-65622691235210386072017-01-21T09:50:00.004+01:002017-01-21T09:50:47.270+01:00Pastís de peres i xocolata
Un pastís de peres i xocolata
fàcil de fer. Que ja han passat uns dies del Nadal i ens podem donar un
caprici!
Ingredients:
125 g de xocolata intens Nestlé Postres
100 g de farina
75 g de sucre
75 g de mantega
3 ous M
2 cullerades petites de
llevat
3 peres
"conference"
Preparació
Pre escalfar
el forn a 170º
Fondre la
xocolata i la mantega al microones i La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-65036371792808073222016-12-30T08:13:00.000+01:002016-12-30T08:13:27.915+01:00Panettone de xocolata i taronja confitada
El panettone és una d'aquella
receptes pendents que van passant els anys i no hi havia manera de trobar el
temps per fer-la. Em va animar veure les receptes de 5 Sentidos en la Cocina i Chez Silvia
He fet la de 5 Sentidos en la Cocina que es fa amb preferment i el
resultat ha estat boníssim. Es una recepta que cal tenir una paciència infinita
però val la pena!!La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-90246035847553236312016-12-17T08:55:00.000+01:002016-12-17T08:55:25.671+01:00Pastís de carbassa i formatge
I seguim aprofitant les carabasses!
Avui fent un pa de pessic suau i molt esponjós que podeu fer sense la cobertura en un motllo de 24 cm o bé amb plàtera i servir-lo en petites porcions amb la cobertura de formatge.
Ingredients:
300 g de farina
300 g de carbassa cuita (feta
al forn i triturada)
5 ous M
250 g de sucre
100 g d'oli de girasol
2 cullerades de postres de
canyella en La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-68248901558048100672016-12-15T08:00:00.000+01:002016-12-15T08:26:21.568+01:00Semi esfera de torró amb cor de xocolata i coulis de gerds, crumble d'ametlla, pinya caramel•litzada i galeta de cacauet amb xocolata
Tornem amb un nou Repte amb els amics de Retos Gastroamig@s i aquest cop amb postres per Nadal.
He preparat unes Semi esferes de torró amb cor de xocolata i coulis de gerds, crumble d'ametlla, pinya caramel•litzada i galeta de cacauet amb xocolata
Tenen moltes elaboracions però l'avantatge és que moltes d'elles es poden preparar amb dies d'antelació, i que només usLa cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com10tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-81407009095626449872016-12-12T08:06:00.000+01:002016-12-12T08:06:24.666+01:00Torró cruixent de xocolata i arròs inflat
El torró casolà tan fàcil i ràpid de fer i tant bo: Torró cruixen de xocolata i arròs inflat
Ingredients:
1 rajola de xocolata amb llet Nestlé Postres
100 g de xocolata negre Nestlé Postres
50 g de mantega de porc
60 g d'arròs inflat Nesquik
Elaboració:
Posar en un bol les xocolates i la mantega i
fondre al microones, anar remenant fins que s'incorporin els La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-54044237628510649872016-11-20T19:11:00.000+01:002016-11-20T19:11:58.311+01:00Carbassa farcida de carn, amb orellanes i festucs
Seguim donant sortida a les carabasses que em van regalar. Avui farcides de carn amb orellanes, festucs i un toc de farigola.
Ingredients:
2 carabasses petites
400 g de carn picada de
vedella
1 pebrot verd petit
1/2 pebrot vermell petit
1 ceba gran fresca
2 dents d'all
1 branca de farigola fresca
75 ml de vi blanc
200 ml de llet evaporada
Ideal
50 g de formatge ratllat
emmental
3La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com2tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-48820616297100018042016-11-05T08:05:00.002+01:002016-11-05T08:05:38.183+01:00Pastís mousse de iogurt i xocolata amb llet
Un pastís lleuger de mousse de iogurt i xocolata amb llet. És una recepta amb algunes variacions de la Lola. Podeu veure la seva recepta aquí: Mi gran diversión
Ingredients:
150 g de galetes tipus maría
70 g de mantega
4 iogurts ensucrats LA LECHERA
1 rajola de xocolata amb llet Nestlé Postres
500 ml de nata per a muntar
6 fulles de gelatina
25 g de mantega
La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-15125905761338738042016-10-31T07:59:00.001+01:002016-10-31T07:59:08.467+01:00Pastissets aranya de xocolata per Halloween
Uns pastissets
aranya de xocolata que acompanyaran aquesta nit els panallets, las castanyes i
els moniatos!
Bona Castanyada i
Bon Halloween!
Ingredients:
Pel pa de pessic:
175 g de xocolata negre Nestlé Postres
100 g de mantega
4 ous M
140 g de farina
80 g de sucre
3 c/c de llevat químic
1 pessic de sal
Per a la cobertura y decoració:
100 ml de nata per a La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-40287343219215449022016-10-27T08:00:00.000+02:002016-10-27T08:12:06.277+02:00Carn amb xili (Tex mex)
Avui amb el grup de Retos Gastroamig@s fem receptes Tex Mex.
La meva, un sencill plat de Carn amb xili però que adaptant una mica als gustos personals, sobre tot de picant, és un plat deliciós!
En els enllaços podeu veure les delicioses receptes que han preparat:
5 Sentidos en la Cocina
Mi gran diversión
Chez Silvia
Les receptes del Miquel
A bell bulto
Cocinando con La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com8tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-70026874944732237402016-10-22T08:29:00.002+02:002016-10-22T08:29:39.396+02:00Crema de xocolata blanca i carbassa
Ingredients:
100 g de xocolata blanca Nestlé Postres
100 ml de llet
200 ml de nata per a muntar
275 g de puré de carbassa
30 g de farina de blat de
moro
Sucre
Preparació:
Tallar
carbassa i posar-la en forn pre escalfat a 200º fins que sigui cuita. Tallar i
treure la pell i triturar fins deixar un puré molt fi.
Posar a
escalfar la nata amb la xocolata i remenar fins La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com2tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-14780358757250735702016-10-14T08:26:00.001+02:002016-10-14T08:36:08.993+02:00Panallets de pinyons
Una recepta tradicional que mai pot faltar per a la Castanyada, Panallets de pinyons!
Ingredients:
190 grams d'ametlla en pols
150 grams de sucre glas
55 ml d'aigua
Almívar:
100 grams d'aigua
100 grams de sucre
1 rovell d'ou
200 grams de pinyons
Preparació:
Barrejar l’ametlla i el
sucre.
Afegir l’aigua i amassar bé
fins a obtenir un massapà ben fi. L'aigua cal La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-5569382648760183042016-10-09T20:24:00.001+02:002016-10-09T20:24:20.853+02:00Crema de carbassa i coco
Aprofitant els quilos de carbassa que em van regalar! En crema la carbassa és especialment bona i més si le afegim llet de coco i romaní.
Ingredients:
1.300 g de carbassa
400 ml de llet de coco
Unes branques de romaní fresc
Sal, oli d'oliva i pebre
Preparació:
Pre escalfar el forn a 200º.
Pelar i tallar la carbassa a trossos regulars. La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-2129975635878610222016-10-07T08:13:00.001+02:002016-10-07T08:13:44.040+02:00Pastís fred de formatge i llima
Segurament una de les postres més ràpides i fàcils de preparar: Pastís fred de formatge i llima.
No cal afegir ni gelatina, quallada, etc. la pròpia llet condensada amb la llima o la llimona fan d'espessidor.
Ingredients:
1 llauna petita de llet
condensada La Lechera
400 g de formatge fresc
pasteuritzat
4 llimes
27 galetes tipus maria
Preparació:
Posar paper de forn a La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-67052798245878656192016-09-30T20:19:00.001+02:002016-09-30T20:19:09.934+02:00Pastís de rigatoni amb espinacs, crème fraîche i ricotta
Una manera boníssima de gaudir de la pasta, amb un Pastís de rigatoni amb espinacs, crème fraîche i ricotta
Ingredients:
125 g de Rigatoni
350 g d'espinacs nets i
tallats
250 g de Ricotta
2 c/s de Crème fraîche
Sal i pebre
Oli d'oliva
Mozzarella per gratinar
Preparació
Bullir la pasta segons les instruccions del fabricant
Saltar els espinacs amb un raig d'oli a la paella La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-27116848125938247532016-09-23T19:24:00.001+02:002016-09-23T19:24:33.998+02:00Pastís mousse de xocolata intens
No puc
resistir-me a la xocolata, una de les meves debilitats i m'encanta en
pastissos de mousse i de formatge.
Aquest és amb xocolata intens, així que és
perfecte pels amants de la xocolata forta!
Ingredients:
Per a la base:
150 g de galetes tipus maria
70 g de mantega
Mousse:
100 g de xocolata intens Nestlé Postres
200 ml de nata per a muntar
100 g de sucre
3 La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-38941111974590355042016-09-16T20:20:00.000+02:002016-09-16T20:20:21.683+02:00Pizza de formatge blau, figues, nous i ruca
Aprofitem la temporada de
figues amb una recepta ben fàcil de fer amb uns contrastos de sabors exquisits!
Ingredients:
1 massa de pizza Buitoni
14 figues
125 grams de formatge blau
125 grams de nous
Un grapat de fulles de ruca
Un raig d'oli picant
Preparació:
Pre escalfar
el forn a 240º.
Estendre la
massa de pizza i repartir el formatge esmicolat per sobreLa cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-3157670195101075574.post-3110842087762361882016-09-09T08:04:00.000+02:002016-09-09T08:04:38.426+02:00Carlota de coco i mango
Encara fa molta calor i cal aprofitar per pastissos freds, com aquesta Carlota de coco i mango
Ingredients:
12 melindros
4 iogurts grecs de coco Nestlé
200 g de formatge
pasteuritzat
10 fulles de gelatina
1 mango
100 ml de llet
50 g de sucre
25 g de coco ratllat
Per a la gelatina de mango:
3 fulles de gelatina
1 mango
Suc de 1/2 llimona
75 g de sucre
Preparació per a La cuina de l'Erihttp://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com1