divendres, 23 de maig del 2014

Pastís de coco i confitura de taronges xineses


Si us agrada el coco, aquest és el vostre pastís. Combinat amb la confitura de taronges xineses queda perfecte.

Cosas de Pasta, em va fer arribar alguns dels seus productes, entre els que hi havia mascarpone, que he utilitzat per aquesta recepta i m'ha sembla deliciós, tant pel seu sabor, com per a la textura molt cremosa.

Ingredients:
4 ous M
215 g de sucre
125 g de iogurt de coco
120 g d'oli de girasol
200 g de farina
16 g d'impulsor
40 g de coco ratllat
Essència natural de coco
Farcit i cobertura:
Confitura de taronges xineses: Recepta: Aquí
200 ml de nata pera muntar
250 de Mascarpone Polenghi   
75 + una mica més de coco ratllat
Encenalls de xocolata de taronja

Preparació:
Pre escalfar el forn a 160º amb funció ventilador.

Batre els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum. Afegir l'oli, iogurt, coco i l'essència i barrejar.

Afegir la farina tamisada i l'impulsor i barrejar fins deixar una mescla homogènia i sense grumolls.

Abocar la massa en un motllo de 18cm x 8 cm encamisat i deixar coure uns 45-50 minuts fins que sigui cuit. 

Retirar, deixar reposar 5 minuts i dessemotllar.

Deixar refredar completament sobre una reixeta.

Tallar en tres planxes i pintar-les amb l'almívar de la confitura. Barrejar el mascarpone amb el coco. Muntar la nata i afegir-la. Ha de quedar amb consistència forta per a que aguanti el pes dels pisos del pastís.

Repartir la crema en les dues planxes i afegir algunes taronges repartides (unes 6-8 taronges). Posar uns quants encenalls.

Muntar el pastís i a la capa superior afegir coco ratllat i algunes taronges més. Posar encenalls al voltant de la crema.


12 comentaris:

  1. Ufffff Eri quina pinta més bona, m'encanta la foto i el que m'ha enamorat ha estat el peu, quina base tan xula!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Qué tarta tan bonita y que rica la combinación de la naranja y el coco. Besos

    ResponElimina
  3. Que bonita te ha quedado y y ale has sacado partido a esa rica mermelada. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  4. Qué tarta más rica!! Perfecta para el finde. Bss.

    ResponElimina
  5. Doncs si que es veritat que es un pastís maca maco i segur que està molt bo venint de tu. Bon cds. Muaks

    ResponElimina
  6. Què bo!!! Me l'apunte de totes totes!!!

    ResponElimina
  7. T'ha quedat espectacular !!!
    Petons

    ResponElimina
  8. Aquestes taronges xineses m'agraden i la barreja del Mascarpone amb el coc deu ser molt bo. Queda un pastís ben vistós.
    Petons.

    ResponElimina
  9. ME encantan todo!!! pero que delicia y arte!!
    Bss

    ResponElimina